Diyarbakır Deprem : 4.2 büyüklüğündeki depremin merkez üssü lice.

Diyarbakır Deprem : 4.2 büyüklüğündeki depremin merkez üssü lice.. Depremin, yerin 12,48 kilometre derinliğinde meydana geldiği belirlendi. Diyarbakır'ın kulp ilçesinde deprem meydana geldi. Afad depremin büyüklüğünü 3.8 olarak açıkladı. Son dakika diyarbakır deprem haberlerini buradan takip edebilirsiniz. 11:25 toki̇, 1 milyonuncu konutun anahtarını teslim edecek.

Merkez üssü sur ilçesi olan depremin afet ve acil durum yönetimi başkanlığı deprem dairesi başkanlığı diyarbakır'ın sur ilçesinde saat. Diyarbakır'ın merkez sur ilçesinde richter ölçeğine göre 3.2 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Diyarbakır'da yaşayanlar deprem şoku yaşadı. Diyarbakir yakınlarındaki son depremlerin verileri ve konumları. Diyarbakır'ın kulp ilçesinde korkutan deprem meydana geldi.

Dpjxljbgxz4pim
Dpjxljbgxz4pim from foto.sondakika.com
11:25 toki̇, 1 milyonuncu konutun anahtarını teslim edecek. Kısa süreli paniğe neden olan depremin büyüklüğü. Afad'ın yaptığı son dakika duyurusuna göre diyarbakır'ın kulp ilçesinde 3.8 büyüklüğünde deprem yaşandı. Diyarbakır'ın kulp ilçesinde korkutan deprem meydana geldi. Diyarbakır'ın sur ilçesine bağlı özekli mahallesi'nde gerçekleştiği belirlenen sarsıntının şiddeti 3.2 olarak açıklanırken; Diyarbakır'ın merkez sur ilçesinde 3.2 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Afad depremin büyüklüğünü 3.8 olarak açıkladı. Merkez üssü sur ilçesi olan depremin afet ve acil durum yönetimi başkanlığı deprem dairesi başkanlığı diyarbakır'ın sur ilçesinde saat.

Depremin, yerin 12,48 kilometre derinliğinde meydana geldiği belirlendi.

Kısa süreli paniğe neden olan depremin büyüklüğü. Depremin, yerin 12,48 kilometre derinliğinde meydana geldiği belirlendi. İçişleri bakanlığı afet ve acil durum yönetimi başkanlığı (afad) verilerine göre diyarbakır'ın kulp ilçesinde. Diyarbakır'ın kulp ilçesinde saat 06.23'de 3.8 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Diyarbakır'ın kulp ilçesinde richter ölçeğine göre 3.9 büyüklüğünde deprem meydana geldi. 2019 yılını türkiye'de afet yılı olarak görüyorum diyen deprem tahmin uzmanı kadir sütçü'nün türkiye'nin doğusu ile ilgili tahmini. Diyarbakır'ın kulp ilçesinde deprem meydana geldi. Ile ilgili 3 adet etiketli haber bulunmuştur. 4.2 büyüklüğündeki depremin merkez üssü lice. Merkez üssü sur ilçesi olan depremin afet ve acil durum yönetimi başkanlığı deprem dairesi başkanlığı diyarbakır'ın sur ilçesinde saat. Deprem araştırma enstitüsü internet sitesinde yer alan bilgiye göre diyarbakır'da deprem oldu! Ankara'da da saat 08:01'de 3,8. Diyarbakır i̇li çevresinde gerçekleşen son depremlerin yerleri büyüklükleri ve haritada nerede olduklarını takip edebilirsiniz.

İşte, diyarbakır deprem ile ilgili son durum ve güncel haberler! Geçen tüm içerikler için tıklayınız. Diyarbakır'ın sur ilçesine bağlı özekli mahallesi'nde gerçekleştiği belirlenen sarsıntının şiddeti 3.2 olarak açıklanırken; Ankara'da da saat 08:01'de 3,8. İçişleri bakanlığı afet ve acil durum yönetimi başkanlığı (afad) verilerine göre diyarbakır'ın kulp ilçesinde.

Elazig Da Deprem Diyarbakir Ve Cevre Illerde De Hissedildi Gercek Gundem
Elazig Da Deprem Diyarbakir Ve Cevre Illerde De Hissedildi Gercek Gundem from www.gercekgundem.com
Ankara'da da saat 08:01'de 3,8. Kısa süreli paniğe neden olan depremin büyüklüğü. Afad'ın açıkladığına göre, saat 11.44'te, merkezi diyarbakır ergani olan 4.0 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. Diyarbakır'da yaşayanlar deprem şoku yaşadı. Diyarbakir yakınlarındaki son depremlerin verileri ve konumları. Diyarbakır'ın hazro ilçesinde richter ölçeğine göre 3.6 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Alınan son depremler raporlarına göre 3.2 şiddetinde deprem gerçekleşti. 11:25 toki̇, 1 milyonuncu konutun anahtarını teslim edecek.

Güncel 26 ocak 2021, salı.

Diyarbakır'ın sur ilçesine bağlı özekli mahallesi'nde gerçekleştiği belirlenen sarsıntının şiddeti 3.2 olarak açıklanırken; Diyarbakir yakınlarındaki son depremlerin verileri ve konumları. 11:25 toki̇, 1 milyonuncu konutun anahtarını teslim edecek. Diyarbakır'ın kulp ilçesinde 3.3 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Diyarbakır deprem haberleri sayfasında diyarbakır deprem haberlerini bulabilir tüm diyarbakır deprem haberlerini, gelişmeleri ve son dakika haberleri okuyabilirsiniz. Diyarbakır deprem haberleri ve son gelişmeleri anbean bu sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Richter ölçeğine göre, 3.9 büyüklüğündeki deprem, yerin 7 kilometre derinliğinde oldu. 2019 yılını türkiye'de afet yılı olarak görüyorum diyen deprem tahmin uzmanı kadir sütçü'nün türkiye'nin doğusu ile ilgili tahmini. 4.2 büyüklüğündeki depremin merkez üssü lice. Diyarbakır'da merkez üssü hazro ilçesi olan 4,2 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. 4.2 büyüklüğündeki depremin merkez üssü lice. İşte, diyarbakır deprem ile ilgili son durum ve güncel haberler! Derinliği ise 10.5 km olarak duyuruldu.

Diyarbakır'ın kulp ilçesinde korkutan deprem meydana geldi. 4.2 büyüklüğündeki depremin merkez üssü lice. Diyarbakır'da 3.2 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Diyarbakır'ın silvan ilçesinde 4.1 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. Diyarbakır'ın kulp ilçesinde saat 06.23'de 3.8 büyüklüğünde deprem meydana geldi.

Diyarbakir Da Deprem
Diyarbakir Da Deprem from cdnuploads.aa.com.tr
Diyarbakır'ın sur ilçesine bağlı özekli mahallesi'nde gerçekleştiği belirlenen sarsıntının şiddeti 3.2 olarak açıklanırken; En son diyarbakır deprem haberleri anında burada. + diyarbakır'ın ergani ilçesinde 4.0 büyüklüğünde deprem meydana geldi. 4.2 büyüklüğündeki depremin merkez üssü lice. Diyarbakır'da 3.6 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Diyarbakır'ın merkez sur ilçesinde richter ölçeğine göre 3.2 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Diyarbakır'ın kulp ilçesinde deprem meydana geldi. Afad verilerine göre, saat 11.44'te diyarbakır ergani'de 4.0 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi.

Diyarbakır'ın kulp ilçesinde saat 06.23'de 3.8 büyüklüğünde deprem meydana geldi.

Diyarbakır'ın kulp ilçesinde saat 06.23'de 3.8 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Vatandaşlar diyarbakır'da deprem mi oldu? İçişleri bakanlığı afet ve acil durum yönetimi başkanlığı (afad) verilerine göre diyarbakır'ın kulp ilçesinde. Kısa süreli paniğe neden olan depremin büyüklüğü. Diyarbakır'da 3.2 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Diyarbakır'da saat 18.04'te merkez üssü diyarbakır'ın kulp ilçesi olan 4,1 büyüklüğünde deprem kaydedildi. 12 ağustos pazartesi 2019 saat: Diyarbakır'ın merkez sur ilçesinde richter ölçeğine göre 3.2 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Ankara'da da saat 08:01'de 3,8. Diyarbakır'ın kulp ilçesinde deprem meydana geldi. Diyarbakır'ın merkez sur ilçesinde 3.2 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Diyarbakir yakınlarındaki son depremlerin verileri ve konumları. Diyarbakır'da 3.6 büyüklüğünde deprem meydana geldi.

Posting Komentar

Lebih baru Lebih lama